Testa turen på enarmade banditer

Enarmade banditer är alla dagens slot automaters förfader

Den enarmade banditen uppfanns i Amerika på 1800-talet och drev flera lyckönskare till dårskap. Enarmade banditer fick sitt beteckning av tjuriga bonnläppar när de förlorade sina spelpengar – en enarmad bandit har en spak på ena sidan, vilken man drar i för att placera spel i rullning. Man vinner så klart kortare tid än man förlorar, men som med alla turspel finns alltid chansen att vinna.

Klicka på mats Wilander för att spela slotmaskin på Expekt bonus

Ur ett större perspektiv så är den störste vinnaren på enarmade banditer samt andra spel automater ägarna till maskinerna, men alltemellanåt kan man som lirare äga tur och dra hem jackpot. Detta har drivit många folk in i svåra spelberoenden och 1979 förbjöds samtliga enarmade banditer i Sverige.

Man ville minska riskerna för folk att försättas i ekonomiska samt sociala besvär relaterade till sitt spelmissbruk. Bara på somliga färjor kunde man ännu hitta enarmade banditer.

Idag finns slotmaskiner samt spelmaskiner som utvecklats från enarmade banditer absolut överallt. Inte blott i kasinon utspridda världen över, men främst på webben. Det finns en oändligt utbud av spelföretag online, i Sverige är ett litet antal av de största Expekt, Betfair samt ComeOn, därtill det statligt ägda Svenska Spel. På dessa spelportaler kan man spela absolut vad som helst, allt från kortspel till roulette, odds samt betting därtill enarmade banditer och andra slot spel.

Att spela på webben är väldigt praktiskt, man öppnar ett spelkonto på utvald spelsajt där man för in pengar från sitt bankkonto. Det kan vara en bra idé att i förväg bestämma hurdan mycket pengar som får användas till spelande varje månad så att man inte gör av med för mycket och utvecklar ett spelmissbruk.

Det finns ofantligt många spelsajter att välja bland. Några av de vanligaste svenska spelhallarna på webben är Expekt, ComeOn, Betfair och det statligt ägda Svenska Spel. Alla stora spelsajter erbjuder ett jättestort sortiment av annorlunda spel, allt från enarmade banditer och Jack Vegas-maskiner till Roulette, kortspel, skraplotter samt vadslagning.

Många gånger kan man hitta bonuserbjudanden som kan vara värda ganska mycket när man registrerar medlemsskap hos en särskild spelsajt, man antagligen får fördubbla insättningssumman att spela för. Sedan anländer regelbundet bonuserbjudanden till ens e-mail vilket ger en fler spelchanser samt därmed också fler vinstchanser.

Att vinna på enarmade banditer är helt baserat på tur samt dagens slot maskiner är riggade att ge en viss garanterad andel i avans till sin innehavare, resterande procent bestämmer slumpen. Läs mer här
De som verkligen kan anses vara vinnare när det innefattar slot automater är de som äger dem.

Om man diggar att agera enarmade banditer, men utan att varken betala alternativt ha möjlighet på avans så kan man spela utan prestation. Det går att göra på de flesta spelsajter.

Enarmade banditer lockar lirare ur samtliga åldersgrupper, ofta anser barn att det kan vara kul att spela denna typ av spel, men för att få spela i Sverige så måste man enligt författning vara över 18 år gammal.