Spela gratis slot

Avgiftsfri slot spel är för många ett festligt alternativ till att betala en massa slantar för att spela. På internet finns det mycket av gratis slot spel att tillgå, alla spelportaler har sina egna typer plus de mest populära standardspelen. De flesta spelsajter som erbjuder spel i slot automater låter en spela hur mycket man vill av demoversionerna, det är dessa som är gratis slot spel.

Vill man få chans att vinna pengar på sitt spelande så kombinerar man sitt spelande på gratis slot med att då och då spela en riktig omgång på en enarmad bandit eller annan slot maskin. Insatser kan variera från sajt till sajt, men ofta handlar det om 5-10 kronor.

Klicka på mats Wilander för att spela slotmaskin på Expekt som gratis slotspel

Den traditionella slot maskinen är den enarmade banditen, den har funnits sedan 1800-talet och bestod av 3 hjul och en hävarm som satte igång utrustningen. Idag är slot maskinerna betydligt mer avancerade, de har ofta fem samt ibland upp till 8 hjul och vinstkombinationerna är många.

Man kan vinna ganska stora slantar på slot automaterna på de stora spelsajterna som Ladbrokes och Expekt, men man kan som sagt också blott njuta av spelen igenom att agera avgiftsfri slot.

Gratis slot maskiner är inte så vanliga att stöta på i den fysiska världen, de kräver i regel alltid att man spelar på riktigt, dvs med insats. Dessa maskiner är idag även nästan alltid riggade så att en speciell vinstprocent alltid är garanterad ägaren av maskinen. Vad som sedan utgår till lirare resp. innehavare avgör slumpen.

Gratis slotspel spelas mycket av unga som ännu inte får tillstånd att agera slot automater med riktiga slantar. Det finns spelsajter helt dedikerade til gratis slot spel och de är välbesökta. Dessa brukar förvärva sina slantar på annonser.

Då online spel är så tillgängliga är det flera som får bekymmer med spelmissbruk. De seriösa spelportalerna gör vad de kan för att bekämpa detta, men det krävs nära nog att den som hamnat i ett beroende själv vill bliva kvitt det, annars är det besvärligt att upptäcka. Mer info här
Det är när spelberoende försätter personen i ekonomiska problem, men kredit man inte kan återbetala och som följd får sociala bekymmer med i närheten av och betuttade som tröttnar på att vigga ut pengar som de inte får se igen.

I riktigt allvarliga fall leder spelmissbruk till kriminalitet. Det kanske den bäste, alldenstund att känslan av att den där storvinsten bara finns ett endaste spel dän kan vara väldigt konkret.

Om man stå sig sej till gratis slotspel, som i sig kan vara vanebildande nog, så ska man i alla fall inte bekymra sig över ekonomiska bekymmer.