Slot maskin är en modernare enarmad bandit

En slot automat är en spelautomat som går ut på att man trycker på en knapp eller drar i en spak för att få ett antal hjul att fungera samt ta mark på vissa symboler som i somliga kombinationer ger vinst.

Slot maskinernas stamfader är enarmade banditer som uppfanns i 1800-talets USA. Då var spel maskinerna självklart mekaniska med tre hjul och en hävarm som satte igång spelet. Namnet «enarmad bandit» fick spel av samtliga tjuriga förlorare som kände sej rånade på sin insatssumma.

Spela jättevinstslot Bonus på Ladbrokes

Idag är de allra flesta slot maskiner elektroniska och allra flest spel genomförs på internet. Man klickar med datormusen för att få hjulen i rullning och medans en viss typ av slot apparat stannar av sej själv så finns det andra som låter spelaren göra det jobbet också.

En slot apparat på internet funkar absolut som en fysisk maskin vad gäller insatser, vinster och kombinationer, men utbudet på webben är betydligt större samt mer varierat än det som finns i spelhallar – av det uppenbara skälet att virtuella slot spel inte tar opp någon kroppslig plats alternativt kräver samma art av underhåll.

Vill man agera på en slot apparat, men utan att betala insats alternativt inneha några ambitioner att vinna slantar på det, utan mest för att det är roligt, så kan man spela avgiftsfri slot spel. Det finns mycket av sajter som erbjuder gratis slot, också de största spelsajterna brukar bevilja en spela hur mycket gratisversioner man önskar.

Är man en riktig slot maskin entusiast samt därjämte ett snille på datorer så kan man ta fram egna slot spel och avyttra till de stora spelbolagen, det är många ungdomars dröm att bliva exakt spelkreatörer men konkurrensen är förstås stenhård samt jobbet kräver en hel del glöd samt snillrikhet.

Flera av världen slot apparat älskare fastnar i beroenden, man spelar samt spelar och till slut har hobbyn eskalerat till något okontrollerbart. Spelmissbruk kan hända nästan vem som helst, rik som fattig, ung som gammal och sällskaplig som ensamvarg.

De stora spelbolagen har en förpliktelse att göra vad de kan för att avstyra att deras lirare hamnar i beroenden, men allt händer så anonymt idag att det är mycket svårt att skilja beroende från entusiasm.

För att undvika att hamna i spelberoende så kan man var vecka få en förutbestämd spelsumma på sitt spelkonto som man inte får lov att accelerera. Man kan t ex föra över en fast belopp pengar till sitt spelkonto var måndag, dessa har man sedan att agera för, men inte mer.

Vissa ser vinster som förbjudna spelpengar, medans andra tycker att samtliga vinster får spelas opp – det beror en del på hur man kollar på sitt spelande. Klicka Här för mer info
Om spelandet är ren underhållning så kan man spela opp sina vinstpengar, men spelar man med drömmar om att vinna slantar, så skall man egentligen bevilja vinsterna sättas in på sitt privatkonto innan de spelas opp.

Att agera slotmaskin spelautomat apparat ska vara festligt, inte en jakt på rikedom. Blir man burgen på sitt slot apparat spelande så får man se det som en fantastisk belöning.