Slot maskin är en modernare enarmad bandit

En slot automat är en spelmaskin som går ut på att man trycker på en knapp alternativt drar i en spak för att få ett antal hjul att rulla samt ta mark på vissa symboler som i somliga kombinationer skänker avans.

Slot maskinernas stamfader är enarmade banditer som uppfanns i 1800-talets USA. Då var spel maskinerna självklart mekaniska med tre hjul samt en hävarm som satte igång spel. Namnet «enarmad bandit» fick spelet av alla tjuriga förlorare som kände sig rånade på sin insatssumma.

Spela jättevinstslot Bonus på Ladbrokes

Idag är de allra flesta slot maskiner elektroniska samt allra flest spel genomförs på internet. Man klickar med datormusen för att få hjulen i rullning och medan en viss typ av slot apparat stannar av sig själv så finns det andra som låter spelaren göra det jobbet oxå.

En slot apparat på webben funkar absolut som en fysisk apparat vad innefattar insatser, vinster och kombinationer, men utbudet på online är betydligt större och mer varierat än det som finns i spelhallar – av det tydliga skälet att virtuella slot spel inte tar opp någon fysisk plats alternativt kräver samma typ av underhåll.

Vill man agera på en slot apparat, men utan att betala insats alternativt få ett litet antal ambitioner att vinna slantar på det, utan mest för att det är festligt, så kan man agera gratis slot spel. Det finns massor av spelportaler som erbjuder gratis slot, även de största spelsajterna brukar bevilja en spela hur mycket demoversioner man önskar.

Är man en riktig slot maskin entusiast samt dessutom ett snille på datorer så kan man ta fram egna slot spel och sälja till de stora spelbolagen, det är många ungdomars dröm att bli just spelkreatörer men konkurrensen är självklart stenhård och jobbet kräver en fullkomlig del glöd samt snillrikhet.

Många av världen slot maskin älskare fastnar i beroenden, man lirar samt spelar och till slut har hobbyn eskalerat till något okontrollerbart. Spelberoende kan hända nästan vem som helst, rik som arm, juvenil som gammal samt sällskaplig som ensamvarg.

De stora spelbolagen har en skyldighet att göra vad de kan för att avstyra att deras lirare hamnar i beroenden, men allt händer så anonymt idag att det är mycket besvärligt att avskilja avhängig från förtjusning.

För att undvika att hamna i spelmissbruk så kan man var vecka ha en förutbestämd spelsumma på sitt spelkonto som man inte får lov att accelerera. Man kan t ex föra över en fast summa pengar till sitt spelkonto varje måndag, dessa har man sedan att spela för, men inte mer.

Somliga tittar på vinster som förbjudna spelpengar, medan andra anser att alla vinster får spelas upp – det beror lite på hurdan man kollar på sitt spelande. Länk till mer data
Om spelandet är ren nöje så kan man spela opp sina vinstpengar, men lirar man med drömmar om att vinna slantar, så skall man egentligen låta vinsterna slinka in på sitt privatkonto före de spelas upp.

Att agera slotmaskin spelautomat apparat skall vara festligt, inte en jakt på rikedom. Blir man rik på sitt slot apparat spelande så får man se det som en fantastisk belöning.