Paf, har varit ett av nätets populäraste spelbolag i över ett decennium

Paf har funnits tillgängligt via nätet sedan år 1999 och erbjudit sina spelare online satsningar. Utöver att erbjuda sina spelare en lång rad av åtskilliga underhållande vadslagningsalternativ, är de även kända för att vara ett allmännyttigt spelbolag som stödjer olika ändamål. Utav de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en omfattande andel för att stödja och förbättra livet för lokalbefolkning i området de befinner sig i. Fakta: Här.

Paf

PAF bildades under året 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet vad gäller vadslagning, vilket gagnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att bidra till i form av en effektiv samt roande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare många olika sportevent som tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket samt fotboll.
Som spelare av Pafs olika sportevent har man många olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flera sportevent såsom fotbollsspel. Bland annat kan man ta del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort och FT/HT. Hos Paf blir man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder fortfarande ett stort sortiment av flera vadslagningsgränser för diverse sporter.

För att kom igång och spela hos Paf måste man först göra en insättning och det är lätt och kan göras genom olika metoder. Bland annat kan man använda sig utav diverse betalningsmetoder genom internet såsom Neteller och Moneybookers, men det finns dessutom möjligheten att använda sig utav MasterCard och Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf ges chansen att ta del av olika erbjudanden som ofta gagnar ens spelande när det handlar om vadslagning på diverse aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan delta i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en stor utdelning som består av en fantastisk fotbollsweekend i London.

Paf har dessutom haft sådana erbjudanden till olika internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde ta del utav och en av dessa var för exempelvis tennisturneringen French Open.

För ytterligare upplysning om Paf, diverse sportevent samt erbjudanden är det bara att läsa vidare på deras webbplats eller kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av såväl gamla och blivande kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar allehanda europeiska språk, även engelska och de kan kontaktas via mejl om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för såväl professionella och hobbyspelare, som får chansen att ta del av deras bettingsalternativ.