Håll dina drömmar vid liv och hoppas på att skrapa fram storvinsten på en Trisslott

Att spela trisslotter är ett stort nöje för de flesta människor. Det som förenar samtliga som tycker om att skrapa trisslotter måste vara drömmen att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att skrapa trisslotter som lockar än bara drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är fängslande, redan när man har beslutat sig för att handla en lott sätter proceduren i kroppen igång. Man undrar om det bir vinst eller inte och många har ritualer beträffande allt från själva valet av lott till skrapandet av den. Somliga vill hastigt skrapa igenom hela lotten samtidigt som andra varsamt skrapar ruta för ruta. En del skrapar endast precis så att summorna syns i varje ruta, medan ytterligare några skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att kunna vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det betydelsefullt att känna till att det finns en skrapbar kontrollruta som Icke kan skrapas. Om man råkar skrapa kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och oavsett vilken vinst man skrapar fram så går man trots det lottlös. Vad man dock FÅR skrapa är den fyrkant som avgör hur många gånger man får sin vinst – x1, x2 alternativt x10?

Ifall man skrapar fram tre TV-rutor genom sin trisslott så har man ått en plats i TV4:s Nyhetsmorgon. Där ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på minst 50 000 kronor. Ifall man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns alltså flera annorlunda typer av vinster att hoppas på när man skrapar trisslotter.

Att skrapa trisslotter kan man idag göra på två olika sätt – antingen online via någon spelsajt, t ex svenskaspel.se, alternativt på det lite mer traditionella sättet genom att bege sig till ett spelombud och införskaffa fysiska trisslotter. De olika metoderna lockar olika typer av människor. Att skrapa trisslotter lockar dessutom fram ritualmänniskorna inom oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på rätt vis så kommer pengarna att komma.

Trisslotter är även en utomordentlig present att ge bort. Man behöver inte lägga särskilt mycket pengar på den, men möjligheterna man ger bort är enorma. Man bör dock vara på det klara med att en trisslott som man ger bort i present tillhör mottagaren och skulle det utgöra en storvinst så kan det eventuellt kännas en aning surt.

Att spela trisslotter kan både vara socialt samt någonting man njuter av för sig själv. Många par finner stort nöje i att under helgen spela trisslotter ihop. Kanske satsar man en hundralapp i veckan på trisslotter och skrapar vars två för att fira arbetsveckans slut på fredagskvällen. Det är kul, hoppfullt samt spännande och om man inte vinner så ha man i alla fall haft en förväntansfull stund ihop med den man älskar. 3Wow information: Click here.

Andra väljer att skrapa trisslotter i ensamhet. De vill inte att spänningen samt glädjen ska förtas av sociala element. Oavsett hur man väljer att spela trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att försöka igen och igen.