Försöka turen på enarmade banditer

Enarmade banditer är samtliga dagens slot automaters förfader

Den enarmade banditen skapades i US of America på 1800-talet samt drev flera lyckönskare till vansinne. Enarmade banditer fick sitt beteckning av griniga bonnläppar när de förlorade sina spelpengar – en enarmad bandit har en spak på ena sidan, vilken man drar i för att sätta spel i rullning. Man vinner så klart mindre än man förlorar, men som med samtliga turspel finns alltid chansen att vinna.

Spela jättevinstslot Bonus på Ladbrokes

Ur ett större synsätt så är den störste vinnaren på enarmade banditer och andra spel automater ägarna till maskinerna, men ibland kan man som spelare få lycka samt dra hem jackpot. Detta har drivit många folk in i svåra spelberoenden och 1979 förbjöds samtliga enarmade banditer i Sverige.

Man ville minska riskerna för folk att försättas i ekonomiska och sociala besvär relaterade till sitt spelberoende. Blott på vissa färjor kunde man ännu hitta enarmade banditer.

Idag finns slotmaskiner samt spelmaskiner som utvecklats från enarmade banditer precis överallt. Inte bara i kasinon utspridda världen över, men framförallt på internet. Det finns en oändligt utbud av spelföretag på internet, i Sverige är ett litet antal av de största Expekt, Betfair och ComeOn, samt det statligt ägda Svenska Spel. På dessa hemsidor kan man agera precis vad som helst, allt från kortspel till roulette, odds samt betting därtill enarmade banditer samt andra slot spel.

Att spela online är enormt praktiskt, man öppnar ett spelkonto på utvald spelsajt där man för in slantar från sitt bankkonto. Det kan vara en bra förslag att i förväg bestämma hur mycket slantar som får användas till spelande var månad så att man inte gör av med för mycket samt utvecklar ett spelberoende.

Det finns ofantligt många spelsajter att välja bland. Ett litet antal av de vanligaste svenska spelhallarna på webben är Expekt, ComeOn, Betfair och det statligt ägda Svenska Spel. Samtliga stora spelsajter erbjuder ett enormt sortiment av annorlunda spel, allt från enarmade banditer samt Jack Vegas-maskiner till Roulette, kortspel, skraplotter samt vadslagning.

Många gånger kan man finna bonuserbjudanden som kan vara värda ganska mycket när man registrerar medlemsskap hos en särskild spelsajt, man kanske får dubbla insättningssumman att agera för. Sedan kommer regelbundet bonuserbjudanden till ens e-mail vilket ger en fler spelchanser samt därmed också fler vinstchanser.

Att vinna på enarmade banditer är helt baserat på lycka och dagens slot maskiner är riggade att ge en viss garanterad andel i avans till sin innehavare, kvarvarande andel bestämmer slumpen. Läs mera här
De som verkligen kan anses vara vinnare när det gäller slot automater är de som äger dem.

Om man diggar att agera enarmade banditer, men utan att varken betala eller inneha möjlighet på vinst så kan man spela utan insats. Det finns att göra på de flesta spelsajter.

Enarmade banditer lockar lirare ur samtliga åldersgrupper, ofta tycker barn att det kan vara roligt att spela denna art av spel, men för att få spela i Sverige så måste man i enlighet med lag vara över 18 år gammal.