BetFred, din lättillgängliga vadslagningssajt online

Fördelen med att spela hos BetFred, är att denna vadslagningssajt har två tillgängliga gränssnitt vid namnet BetFred Toolbar och Simple Bet som man kan ta och njuta utav.

BetFred Simpel Bet

Simpel Bet är BetFreds patenterade gränssnitt som hjälper spelare som har problem att hitta de event som man kan vilja spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare olika frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och genom dessa frågor ges en spelare flera förslag på diverse matcher samt odds som kan intressera en.

BetFred

BetFred har en webbplats som erbjuder spel på olika event från flertalet länder världen över och de kommer i 6 skilda språk. De använder sig av ett användargränssnitt som är mycket trivial och fräsch och gör det möjligt för spelare att finna det de söker enkelt. BetFred är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har i avsikt att tillhandahålla sina spelare flera odds som är konkurrenskraftiga på diverse sport event på den Europeiska marknaden. BetFred är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala och Europeiska sportevent, något för många spelare som söker sports book.

Bland de sporter som BetFred erbjuder finns t.ex. baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf och fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är BetFred en plats som erbjuder en allt möjligt, såsom olika stora ligor från diverse Europeiska länder. BetFred erbjuder också sina kunder bra odds på flera matcher från både lokala och mindre ligor.

Börja spela hos BetFred

För att påbörja ditt spelande hos BetFred är det endast att först registrera sig och öppna ett konto. Processen tar endast några minuter och handlar bara om att först fylla in lite information, så att man därefter kan kom igång och sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns flera sätt att genomföra en insättning och bland annat kan man använda sig av Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy samt Moneybookers.

För de som behöver hjälp alternativt söker ännu mer information, finns BetFred support tillgängligt genom antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i många språk och man kan kontakta dem via e-post alternativt chatt dygnet runt. Kontakt genom telefon är å andra sidan endast öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

Minsta insatsen hos BetFred ligger på €0,13 och bestäms efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron samt skilda Skandinaviska valutor. Den maximala insatsen till spel hos BetFred avgörs efter den max vinst man erhåller för det enskilda vadet man gör på t.ex. en match, vilket ligger för tillfället på €22,500. Hos BetFred finns även en gräns för den summa man kan vinna dagligen och veckovis och den ligger för tillfället på €84,375.

Fördelar med att spela hos BetFred

Att spela hos BetFred medför att man kan få del av fler olika unika fördelar, som bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos BetFred kan ta del av är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare som kommer från Norge, Sverige och Danmark. Det kvittar vad resultatet är efter ditt första vad, du kommer fortfarande att erhålla din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in på ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa måste man som spelare först omsätta den minst 3 gånger på tripplar med odds som ligger på minst 1.80; Bara klicka här.

En ytterligare fördel som spelare hos BetFred kan också ta del utav är deras stöd vid vadslagning, som innebär att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig tillträde till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det kvittar vad för andra saker som utförs på ens själva dator.

BetFred är en vadslagningssajt som erbjuder sina spelare underhållning på nätet.